Cum ne poti contacta?

Pentru orice detalii legate de serviciile de curatenie oferite si pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

NUMAR CONTACT

0722 432 807

ADRESA EMAIL

Contact@helloclean.ro

ADRESA

Str. Gheorghe Titeica Nr. 85-87,Etaj 1, Sector 2, Bucuresti

Program de lucru

Luni – Duminica 8.30-22.00

Nume

Email

Telefon

Mesaj


Contact firma de curatenie Hello Clean

Firma Hello Clean este o firma specializata in curatenie. Cu o atentie canalizata asupra necesitatilor vietii dintr-un oras mare, firma Hello Clean si-a dezvoltat serviciile de curatenie si s-a axat pe satisfacerea nevoilor clientilor. Daca doresti servicii ireprosabile curatenie la un pret avantajos, suntem aici pentru tine. Avem mai multe posibilitati de contact firma de curatenie Hello Clean, tot ce trebuie sa faci e sa folosesti una dintre metode (telefon, e-mail, formular de contact) si iti vom raspunde de indata!

Serviciile de curatenie Bucuresti puse la dispozitie de noi, sunt servicii de calitate si le gasiti la cele mai bune preturi, rentabile oricarui buzunar! Echipa noastra a fost atent instruita pentru a satisfice necesitatile fiecarui client si a fost specializata in materie de curatenie. Detinem echipamente moderne, intervenim rapid si eficient, astfel incat tu sa te bucuri de un spatiu curat si relaxant, intr-un timp cat mai scurt. Uita de stres si oboseala, lasa curatenia in seama unei echipe profesioniste!

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare sau sugestie. Cu o experienta de peste 9 ani in domeniu echipa Hello Clean va sta la dispozitie cu servicii impecabile de curatenie birouri, servicii curatare canapele, fotolii, scaune din material textil, servicii curatare si spalare mocheta in profunzime. Pentru mai multe detalii legate de servicii de curatenie oferite de firma noastra si pentru o oferta personalizata nevoilor dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Suntem pregatiti pentru orice provocare asa ca vom raspunde fiecarei solicitari, oricat de dificila ar fi. Pentru contact firma de curatenie Hello Clean, ne puteti suna la numarul de telefon afisat, sau ne puteti scrie prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact din aceasta pagina.