SERVICII CURATENIE BUCURESTI – HELLOCLEAN

Firma Hello Clean asigura servicii curatenie calitative si profesionale, la preturi avantajoase. Asiguram servicii curatenie la domiciliu, curatenie birouri, curatare canapele si fotolii, curatare si spalare mocheta atat persoanelor fizice, cat si companiilor, firmelor mici, depozitelor, cabinetelor medicale, spatiilor comerciale. Ofertele noastre se adreseaza fiecarui client care are nevoie de servicii de curatenie. Pentru a beneficia de o oferta, trebuie doar sa ne contactati!

.

Servicii curatenie profesionale in Bucuresti – Ilfov

Iti oferim cel mai bun motiv: ne place ceea ce facem, adica ne place sa facem curățenie! Un alt motiv pentru care trebuie sa ne alegeti pe noi este tehnologia moderna de curatenie de care dispunem. Echipa profesionista, antrenata sa duca la final fiecare lupta cu procesul de curatenie este un alt motiv care trebuie sa va determine sa ne alegeti. Echipa noastra de profesionisti este formata din oameni apti din punct de vedere medical pentru a presta serviciul de curatenie, dar si persoane atent instruite, care sa raspunda prompt si eficient nevoilor clientilor.

Profesionalismul nostru este dat de promptitudinea, rapiditatea si eficienta cu care actionam. Serviciile dezvoltate de firma de curatenie Hello Clean au la baza necesitatile pe care le-am observat stand de vorba cu clientii nostrii. De aceea, ne-am dezvoltatt serviciile de curatanie birouri, serviciul de curatare canapele, serviciul de curatare fotolii, serviciul de curatare mocheta si serviciul de spalare mocheta.

Hello Clean  este firma de curatenie Bucuresti care a dezvoltate raspunsuri eficiente la necesitatile clientilor si la provocarile cu care acestia se confrunta zi de zi, fie ca vorbim de persoane fizice sau juridice, persoane ce detin o casa, un birou, un spatiu comercial sau persoane care au în administratie, hale industriale, piete sau depozite. Orientarea noastra catre client ne ajuta sa oferim servicii profesionale, personalizate in functie de necesitatile fiecarui client.

In ceea ce priveste serviciul de curatenie birouri, cu toti stim ca un mediu de lucru placut si curat este un mediu productiv, un mediu in care angajatii se simt protejati si in siguranta. De aceea, curatenie birouri este un serviciu de curatenie implementat cu atentie pentru a le oferi companiilor si firmelor un nou “aer“ in dezvoltarea afacerilor.

Serviciul de curatare canapele si fotolii este unul profesional, atent dezvoltat de firma noastra, folosind tehnologie de curatare si aspirare moderna. Produsele de curatare folosite de noi sunt specifice fiecarui material curatat, de aceea nu va exista riscul unei deteriorari sau decolorari. Fiecare pata va fi curatata cu atentie, folosind un produs care sa o elimine fara a afecta materialul din care canapeaua este confectionata.

Serviciul de curatare mocheta ne defineste, intrucat ne-am axat activitatea si ne-am orientat catre specializarea personalului in aceasta directie. Mocheta este un obiect dificil de curatat pentru ca uneori este greu de scos afara pentru a fi spalata si daca nu este suficient de uscata dupa sapalare, capata mirosuri neplacute. Hello Clean s-a specializat in curatare si spalare mocheta, utilizand o tehnologie moderna pentru a definitiva acest proces.

Serviciile oferite de echipa Hello Clean sunt servicii profesionale. Ne-am orientat activitatea catre  necesitatile clientilor, fapt ce ne-a determinat sa devenim profesionisti in ceea ce facem. Suntem flexibili si stabilm impreuna cu clientul ceea ce este necesar de facut.

Cum ar fi sa ajungeti acasa si sa gasiti totul curat, impecabil si aerisit? Sau sa intrati intr-un birou curat si primitor? De ce sa va faceti griji pentru curatenie? Firma de curatenie Hello Clean s-a profesionalizat in servicii curatenie birouri, curatare canapele si curatare fotolii, curatare si spalare mocheta. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si impreuna vom stabili detaliile necesare unei eventuale colaborari.

Pentru un plus de incredere, o firma cu standarde inalte se respecta si ofera oricarui vizitator, client, sau angajat, un mediu placut si curat. Serviciul curatenie birouri oferit de firma de curatenie Hello Clean va va aduce un plus de valoare si o imagine bune firmei, fara a afecta activitatea zilnica a acesteia. Curatenia la birouri se va face in intervalul orar stabilit de comun acord si va viza incaparile stabilite printr-un contract ce va purta o nota confidentiala.

Serviciile executate de noi pot fi prestate zilnic, saptamanal, lunar sau la cererea clientului.

Apeland la serviciile de curatenie prestate de firma Hello Clean nu veti mai duce grija femeii de serviciu sau grija achizitionarii produselor de curatenie. Aceste griji vor fi preluate in totalitate de firma de curatenie Hello Clean care se va ocupa de curatarea biroului de la podea, ferestre, pana la mobila si alte componente din birou.

La noi, calitatea primeaza si functionam dupa norme atent stabilite si urmate de catre echipa noastra. Responsabilitatea noastra principala este satisfacerea nevoilor clientilor si aducerea curateniei in viata acestora, sub diferite forme: fie ca vorbim de curatarea unei mochete, de curatarea canapelei sau a unui fotoliu sau curatarea locuintei sau a biroului.

Operatiunile prin care serviciile noastre sunt executate, implica:

Aspirare praf
Curatare pardoseala/parchet/gresie
Curatare covoare/mocheta
Curatare ferestre
Curatare mobilier
Curatare si igienizare baie si bucatarie
Curatare obiecte din locuinta sau birou (electrocasnice, calculatoare, etc.)
Strangerea si evacuarea gunoiului.