Firma de curatenie Bucuresti

Despre Noi

Firma de curatenie Bucuresti Hello Clean ofera servicii profesionale de curatenie si isi concentreaza atentia asupra satisfacerii nevoilor clientilor.

Serviciile puse la dispozitie de firma de curatenie Bucuresti Hello Clean sunt servicii de calitate si le gasiti la cele mai bune preturi, rentabile oricarui buzunar! Echipa noastra a fost atent instruita pentru a satisfice necesitatile fiecarui client si a fost specializata in materie de curatenie.

HELLO CLEAN ESTE O FIRMA SPECIALIZATA IN SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE BUCURESTI:

Curatenie de intretinere
Curatenie birouri Bucuresti
Curatenie profesionala

Servicii curatenie Bucuresti
Curatenie birouri
Curatare canapele si fotolii

Curatare mochete si covoare
Curatare pardoseli
Curatenie spatii comerciale

Servicii curatenie de TOP

De ce sa alegi serviciile oferite de firma de curatenie Bucuresti Hello Clean ?

Pentru ca serviciile noastre sunt executate la cele mai inalte standarde de calitate. Echipa noastra de profesionisti este specializata, de aceea, fiecare proces de curatenie este unul special si va fi tratat cu maxima seriozitate si implicare.

Vrei ca locul unde iti petreci majoritatea timpului sa arate impecabil? Vrei sa nu iti pierzi timpul facand curatenie si aranjand lucruri? Vrei sa nu mai duci grija prafului asezat pe mobila si a mochetei care s-a murdarit? Petele din canapea iti dau batai de cap? Firma de curatenie Hello Clean este aici si iti ofera servicii de calitate la preturi rentabile.

Ai in gestiune o firma, iar curatenia din birouri este o prioritate care te framanta? Firma curatenie Bucuresti Hello Clean iti sta la dispozitie cu serviciul curatenie birouri. Prin acest proces, echipa noastra se va deplasa la adresa societatii clientului, intr-un interval orar stabilit de comun acord si de cate ori este nevoie.

Curatenia la birou poate fi necesara o data pe saptamana, de cateva ori pe luna, de cateva ori pe saptamana, la finele saptamanii sau uneori si in timpul zilei, mai ales daca se anunta delegatii si intalniri importante. De aceea, echipa noastra va veni atunci cand este nevoie si va avea grija ca intreaga cladire sa emane curatenie. Fiecare birou va fi atent curatat, se va sterge praful, se vor sterge geamurile, vor fi curatate, aspirate mochetele. De asemenea, aerul va fi reimprospatat constant.

curatare injectie-extractie

Indiferent ca ai o canapea murdara la firma, sau canapeaua de acasa trebuie curatata, acest obiect  presupune un proces de curatare special. In primul rand, canapeaua este un obiect de mobilier greu si dificil de deplasat, dar si dificil de curatat datorita materialului din care este confectionata. Curatarea canapelei trebuie facuta cu atentie, pentru a nu o decolora si pentru a nu degrada materialul, fiind folosite produse de curatare specifice. Indepartarea murdariei si a prafului, dar si a petelor persistente trebuie facuta cu grija.

Firma de curatenie Hello Clean iti pune la dispozitie o echipa care va avea grija sa iti ofere o curatarea a canapelei detaliata, fara a afecta in vreun fel structura acesteia. Nici fotoliile nu sunt usor de curatat. Ca si canapelele, sunt obiecte grele, si pot fi confectionate din materiale usor de degradat. De aceea, o firma specializata in curatare fotolii va stii cum sa curate fotoliul si cum sa il faca sa arate ca nou.

Mochetele sunt si ele pretentioase atunci cand vine vorba de curatare. Materialul din care acestea sunt confectionate pot ingreuna procesul de curatare. Firma specializata in curatare si spalare mocheta Hello Clean sta la dispozitia clientului si cu acest serviciu.

Firma Hello Clean asigura servicii la standarde inalte, atat firmelor si companiilor din Bucuresti, dar si persoanelor fizice. Am construit aceasta activitate fiind atenti la detalii.

Experienta in domeniul curateniei ne face sa fim cei mai buni in ceea ce facem, iar atentia la detalii este cea care ne recomanda. Scopul intregii echipe este sa ofere clientilor servicii de curatenie de  calitate, profesionale, care sa raspunda nevoilor acestora.

Curatenie profesionala Bucuresti

CONTACTEAZA-NE PENTRU UN TARIF PERSONALIZAT CERINTELOR TALE

Hello Clean este o firma specializata in curatenie care ofera servicii pentru birouri, companii, cabinete medicale, spatii comerciale, institutii publice. Succesul in curatenie asigurat de firma noastra este posibil datorita echipei profesioniste care face ca fiecare proces de curatenie sa fie unul cu rezultate excelente. Firma Hello Clean actioneaza prin intermediul echipelor pentru a fi eficienta si rapida.

Folosim produse adaptate fiecarei suprafate si fiecarui tip de curatenie, dar si fiecarui tip de material. Ne-am modernizat tehnologia si am investit in produsele si echipa noastra. Ca procesul de curatenie sa fie impecabil, aplicam tehnologia de injectie-extractie cu spuma uscata, eficienta in eliminarea petelor de murdarie de pe tapiterii, mochete, marmura si alte suprafete.

Oferim servicii de calitate, in timp rapid, servicii eficiente la preturi avantajoase. Pentru ca ne dorim sa pastram un raport calitate-pret care sa ne defineasca, fiecare oferta este personalizata, in functie de serviciile dorite. Va oferim un proces de consultare gratuit, in urma caruia vom face o estimare a costurilor.