Preturi servicii curatenie

Preturi servicii curatenie

Firma de curatenie Hello Clean va pune la dispozitie o gama variata de servicii care sa satisfaca nevoile fiecarui client. Printre serviciile oferite de firma noastra se regasesc:

Curatenie birouri
Curatare canapele si fotolii
Curatare si spalare mocheta

Prin ofertele oferite de Hello Clean dorim sa evidentiem raportul calitate-pret. Fiecare oferta va fi personalizata, in functie de serviciile dorite de client. Hello Clean va ofera tarife curatenie tinand cont de eficienta si promptitudinea cu care actioneaza.

Pentru preturi servicii curatenie va rugam sa ne contactati. Preturile afisate pe site sunt orientative intrucat fiecare pret difera in functie de nevoile fiecarui client.

 
Abonament Curatenie Birouri
TARIF LUNAR
Suprafata 100 mp : 750-800 LEI
Suprafata 200 mp : 1000-1100 LEI
Suprafata 500 mp : de la 7 LEI / MP / LUNA
Suprafata 1000 mp : de la 6 LEI / MP / LUNA
 
Curatare Mocheta
TARIF INTERVENTIE
Suprafata 100 mp : 500-600 LEI / INTERVENTIE
Suprafata 300 mp : 1000-1200 LEI / INTERVENTIE
Suprafata 500 mp : de la 3 LEI / MP / INTERVENTIE
 
Curatare Canapele
TARIF OBIECT
Canapea 3 locuri : de la 200 LEI
Coltar 5 locuri : de la 350 LEI
Fotoliu : de la 60 LEI
Saltea dubla : de la 150 LEI
Scaun : 30 LEI

CONTACTEAZA-NE PENTRU UN TARIF PERSONALIZAT CERINTELOR TALE

Pentru stabilirea de preturi servicii curatenie se tine cont de anumiti factori, cum ar fi: frecventa interventiilor (zilnic, saptamanal, lunar, periodic), suprafata care trebuie curatata (cate birouri, cate incaperi), gradul de dificultate si cerintele specifice.

De asemenea, va putem oferi si abonamente care sa faciliteze achizitionarea unui pachet de curatenie, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firme.

Preturile pentru curatenia comerciala fac referire la curatenia firmelor de birouri, centrelor comerciale, unitatilor de productie, unitatilor de cazare, spatiilor de organizare evenimente si altor tipuri de firme. In cazul acestui tip de curatenie, tariful este calculat in functie de suprafata curatata.

In cazul serviciilor pentru curatare mocheta, preturile sunt stabilite in functie de suprafata acesteia, dar si in functie de cate bucati de mocheta sunt curatate.

Preturile oferite de noi reflecta calitatea serviciilor prestate de echipa Hello Clean. Pentru calculul pretului vom tine cont de anumite coordonate. De comun acord vom face un plan de care vom tine cont, urmand un program stabilit care sa nu afecteze activitatile zilnice ale clientului.

De asemenea, preturile au inclus:

Costul echipamentelor
Costul consumabilelor
Costul detergentilor si solutiilor
Forta de munca
Supravegherea echipei si transportul

Preturi servicii curatenie Hello Clean – tarife curatenie

Tarifele practicate de firma Hello Clean reflecta eficienta gradului de curatenie si sunt tarife negociabile. In calculul pretului final tinem cont de suprafata curatata, de produsele utilizate, de numarul camerelor curatate. Scopul nostru este satisfacerea nevoilor clientilor, de aceea ne dorim si oferim preturi avantajoase pentru fiecare client.

Pentru fiecare serviciu va putem oferi oferte personalizate, tinand cont de nevoile clientului si de necesarul pe care procesul de curatenie il implica. Preturile pentru produsele utilizate sunt suportate de firma de Curatenie birouri, Curatare canapele si fotolii si Curatare si spalare mocheta.

Echipa noastra va pune la dispozitie tehnologii de inalta calitate si metode eficiente pentru eliminarea oricaror pete. Preturile vor reflecta serviciile de calitate pe care firma de curatanie birouri, curatare canapele si fotolii si curatare si spalare mochete le ofera. Nu ezitati si contacati-ne pentru a va putea face o estimare corecta si o oferta care sa va corespunda necesitatilor .

In ceea ce privesc serviciile de curatare canapele, spalare canapele, curatare si spalare fotolii, preturile difera in functie de obiectul curatat. Astfel ca, preturile vor fi diferite pentru scaune, fotolii, canapea cu 2, 3 locuri, canapea tip coltar. Pentru serviciile de curatare mocheta si spalare mocheta pentru care se utilizeaza spuma uscata sau metoda  injectie-extractie si un detergent activ, preturile vor fi diferite in functie de suprafata mochetei dar si in functie de metoda necesara pentru curatarea acesteia.

In ceea ce priveste serviciul de curatenie birouri, tarifele sunt diferite de la locatie la locatie, in functie de suprafata acesteia dar si in functie de necesitatile de curatenie ale fiecarei firme, companii. Va stam la dispozitie nu doar cu oferte avantajoase, dar si cu abonamente lunare care sa va aduca economii si un spatiu de lucru sau de relaxare curat.