Curatare Profesionala Canapele

Curatenia este un proces important care aduce beneficii sanatatii noastre. De aceea, procesul de curatare canapele trebuie facut cu grija, la un interval de timp regulat, folosind solutii si produse adecvate. Dar ce ne facem atunci cand petele din canapele sau fotolii ne dau batai de cap?

Ce sa facem cand nu alegem produsul adecvat si drept consecinta degradam suparafata canapelei sau a fotoliului? Solutia eficienta este o firma de curatare canapele! O firma specializata in curatarea in profunzime a canapelelor din material textil sau stofa va avea grija ca obiectele clientilor sa fie curatate fara a fi deteriorate.

Curatare Canapele Bucuresti

Experienta firmei Hello Clean va face ca fotoliile si canapelele clientilor sa isi recapete culoarea si prospetimea pe care si-au pierdut-o odata cu trecerea timpului si din cauza utilizarii. Obiectele des utilizate, cum ar fi saltele, canapele, fotoliile, sau scaunele acoperite cu material textile, vor fi curățate, atent spalate, petele indepartate, acestea fiind igienizate complet.

Pentru curatare si spalare profesionala canapele si fotolii, va fi folosit aparatul de injectie-extractie cu apa calda si detergent activ ce distruge acarienii care se afla in pernele si buretii fotoliilor si canapelelor. Pentru o buna igienizare a casei este necesara o spalare si curatare a canapelelor si fotoliilor o data la 6 luni intrucat este locul in care se aduna cel mai mult praf si foarte multi microbi.

De asemenea, indepartarea unei pete de pe canapea sau fotoliu poate duce la deteriorarea acesteia daca nu este folosit un detergent sau un produs adecvat. O firma specializata in curatare profesionala canapele va sti sa aloce fiecarui tip de pata si material un anumit tip de detergent, fara a decolora locul curatat.

Curatarea canapelelor si a fotoliilor nu trebuie neglijata deoarece face parte din igienizarea complete a fiecarei case. Metoda injectie-extractie cu apa calda si detergent activ ne ajuta sa obtinem cele mai bune rezultate. Metoda injectie-extractie cu apa calda si detergent activ presupune in prima faza stropirea suprafetei murdare, frecarea acesteia, urmand ca ulterior apa sa fie extrasa in totalitate. Zona spalata si curatata se va usca in 4 -5 ore.

Pentru ca stim ca detaliile dau un plus de culoare si o nota de eleganta fiecarei incaperi, ne-am specializat si in serviciul de curatare canapele acasa. Contacteaza-ne si canapelele si fotoliile tale vor arata ca noi, isi vor recapata frumusetea, prospetimea si culoarea pierduta o data cu trecerea timpului.

Echipa noastra profesionista va folosi produsele specifice pentru orice tip de pata si material, avand grija sa nu deterioreze suprafata curatata. Utilizand serviciul curatare canapele Bucuresti oferit de firma Hello Clean veti fi sigur ca acestea vor straluci si vor da din nou culoare livingului tau.

Servicii curatare canapele la domiciliu sau birou

Apeland la serviciile de curatare canapele Bucuresti la domiciliu sau birou, oferite de Hello Clean veti avea siguranta ca mobilierul va fi curatat la standarde inalte deoarece folosim produse de calitate si tehnologii modern pentru indepartearea petelor de pe orice suprafata. Firma Hello Clean – spalatorie canapele in Bucuresti –
foloseste metoda profesionala cu aparat injectie-extractie si detergent activ.

Cea mai mare parte din timpul petrecut acasă se desfășoară pe canapeaua din living, unde de cele mai multe ori invităm prietenii la un film sau o discuție, primim oaspeții sau pur și simplu ne relaxăm vizionând un film sau citind o carte. Astfel, canapeaua este locul in care se aduna cei mai multi microbi si acarieni care sunt greu de indepartat. O simpla aspirare a canapelei nu face decat sa dea impresia unei canapele curate si sa permita microbilor sa se inmulteasca. De asemenea, praful depus pe canapea poate duce la pete greu de indepartat. Firma de curatat canapea sau saltele – Hello Clean vine in ajutorul clientului cu acest serviciu efectuat la standard inalte de catre o echipa profesionista, folosind metode moderne si tehnologii adecvate.

Este timpul sa apelati la serviciile de curatare canapele Bucuresti pentru a obtine rezultate minunate. Va garantam ca suprafetele canapelelor si fotoliilor vor fi reimprospatate, culorile vor arata ca noi intrucat echipa noastra foloseste cele mai noi, moderne si eficiente metode de curatare si spalare fotolii si canapele.

FOLOSIM METODE DE CURATARE PROFESIONALE

Serviciile de curatare canapele, spalare canapele, curatare fotolii si spalare fotolii puse la dispozitie de firma Hello Clean vor avea ca rezultat eliminarea acarienilor,  petelor si microbilor din aceste suprafete intr-un timp scurt. Canapeaua si fotoliul vor fi curate, efectul igienizarii fiind de durata.
Canapelele sau fotoliile din burete vor fi curatate utilizand aparatul de insertie-extractie cu apa calda si detergent special. Aceasta metoda este foarte eficienta intrucat reuseste sa curate in profunzime, indepartand microbii si acarienii ascunsi in materialul din care canapeaua si fotoliul sunt confectionate.
Metoda utilizata are la baza un principiu simplu: zona care trebuie curatata este stropita, ulterior se trece la frecarea zonei cu probleme, urmand ca in final sa fie eliminate din canapea sau fotoliu. Procesul de uscare este foarte important pentru ca in urma  acestuia se pot observa rezultatele finale ale procesului de curatare si spalare canapele si fotolii. De aceea, uscarea va dura intre 4 si 5 ore, timp in care intreaga suprafata va fi protejata.

Avantajele oferite de firma Hello Clean prin serviciile de spalare canapele si fotolii sunt multiple, dintre acestea amintind:
Tesaturi curatate in profunzime, chiar si in locurile in care clientului ii este greu sa patrunda pentru a le curata
Intarirea fibrelor textile printr-un process de curatare atent efectuat
Improspatarea culorilor prin utilizarea solutiilor si produselor adecvate
Lipsa riscului de producere a alergiilor datorata produselor de calitate pe care echipa noastra le foloseste pentru curatarea si spalarea fotoliilor si canapelelor
Lipsa risc de toxicitate datorata produselor eficiente si fara risc
Indepartarea celor mai dificile pete, in proportie de 90%, intrucat echipa noastra este profesionista si utilizeaza tehnologii modern si metode eficiente pentru indepartarea petelor
Parfum placut dat de solutiile utilizate pentru reimprospatarea aerului canapelei sau fotoliului