Curatare mocheta Bucuresti

Pentru ca a cautat sa satisfaca intru totul nevoile clientilor, firma Hello Clean, pe langa serviciile de curatare birouri, curatare si spalare canapele si fotolii, s-a specializat si in serviciile de curatare mocheta. Pentru o mocheta curata, reimprospatata si placut mirositoare, apelati la firma de curatare si spalare mocheta Hello Clean.

Curatenia este o parte importanta din viata fiecăruia dintre noi. Curatenia din casa este imaginea pe care persoanele ce vin in vizita o vad prima data. De aceea, spatiul unde locuim, sau lucram, sau ne petrecem o buna parte din timp trebuie sa fie curat si aerisit.

Curatat mocheta Bucuresti

Mochetele sunt acele lucruri pe care, de cele mai multe ori, odata ce le-ai montat, cu greu le mai scoti pentru a le curata si spala. De aceea, praful, microbii si acarienii sunt prezenti in materialul din care mocheta este confectionata.

De multe ori, marimea acesteia, fiind cat incaperea unde este asezata, o face dificil de curatat si greu de scos afara pentru a fi spalata. O aspirare usoara si o stergere superficiala a petelor nu fac decat sa permita acarienilor si microbilor sa se inmulteasca.

O firma specializata in curatare mocheta lipita la domiciliu sau birou si spalat mocheta cu monodisc si spuma uscata va sti care sunt cele mai bune metode pentru curatarea acestor suprafete si va sti ce produse sa utilizeze pentru indepartarea petelor, evitand astfel o eventuala decolorare a suprafetei curatate.  Operatiunile pentru spalare si curatat mocheta sunt efectuate cu aparate profesionale, cum ar fi: aspiratoare, perii si centrifugi speciale.

Mocheta este utilizata de multe ori pentru a infrumuseta aspectul unei incaperi, fiind un obiect practic, care ofera un aspect estetic placut incaperii unde este amplasata. Insa, cu toate acestea, aspectul vizual oferit de mocheta poate ascunde uneori focare de infectii si multi microbi.

Exista studii care sustin ca pe suprafata mochetei se pot regasi de 4000 de ori mai multe bacterii si mai multi microbi decat se afla pe suprafata unei toalete. Aceasta statistica ar trebui sa ne ingrijoreze! Desi majoritate locuintelor sunt dotate cu aspiratoare, acestea nu reusesc sa indeparteze in totalitate bacteriile si microbii care se regasesc in textura mochetei.

Si pentru ca am studiat cu atentie nevoile clientilor, ne-am decis sa oferim si serviciul de curatat mocheta, un serviciu profesionist si eficient. Caracterizati de promptitudine, membrii echipei Hello Clean stiu cum sa actioneze si stiu ce este cel mai bine pentru curatarea mochetei clientului.

Serviciul de curatare profesionala mocheta este inclus in ofertele de curatenie, pachetele noastre fiind construite si gandite pentru un proces de curatenie care sa aiba ca rezultat final indepartarea microbilor, a bacteriilor si a petelor din suprafata curatata.

Metodele utilizate de firma specializată in curatarea mochetei Bucuresti sau Ilfov foloseste tehnici performante, utile, eficiente si moderne. Tinem foarte mult la aspectul curateniei, de aceea, prin utilizarea unor utilaje, aparate si solutii adecvate  vom obtine o reimprospatarea a culorilor dar si un miros placut al mochetei.

Folosirea metodei semi-umede este eficienta deoarece mocheta se mentine uscata, suprafata acesteia nefiind umezita în profunzime. Utilizand aceasta metoda, beneficiati de urmatoarele avantaje: procesul de uscare al mochetei este unul rapid, fibrele textile vor fi intarite, mocheta isi va recapata culorile care s-au pierdut o data cu trecerea timpului, mocheta va avea un miros placut, iar, cel mai important avantaj, sanatatea clientului este protejata utilizand produse ecologice!

OFERIM SERVICII CURATARE MOCHETA LA STANDARDE PROFESIONALE

Mocheta este un obiect care face parte din designul unei locuinte sau din designul unui birou. Desi efectul vizual produs de mocheta este unul placut, procesul de spalare si curatare a mochetei este destul de dificil si pretentios.  Inainte, in timpul si dupa procesul de curatare mocheta si spalare mocheta sunt cativa factori de care este nevoie sa se tina cont.
Firma de curatenie Hello Clean iti ofera serviciul de curatare mocheta si spalare mocheta. Aceste servicii vor avea rezultate excelente, mocheta va fi din nou viu colorata si pufoasa, pregatita pentru fluxul mare de trafic care se desfasoara asupra suprafetei sale, iar efectele sunt de durata.
Echipa Hello Clean iti ofera servicii de curatat mocheta la standarde inalte. Fiecare mocheta are o textura diferita, existand mocheta din fibre naturale sau mochete din fibre sintetice. Fiecare tip de mocheta presupune un alt proces de curatare si spalare, fiind nevoie a se tine cont de anumite aspecte. Produsele folosite sunt diferite pentru a nu distruge suprafata mochetei. Firma de curatare  mocheta si spalare mocheta ofera o atentie deosebita acestor procese pentru a evita deteriorarea si distrugerea fibrelor din care mocheta este confectionata.

Servicii curatare mocheta Bucuresti

Curatand si spaland o mocheta acasa, exista riscul sa provoci pagube insemnate suprafetelor mochetei. Si daca mocheta de acasa este greu de spalat si curatat, cea dintr-o firma si un birou este si mai dificil de manevrat in procesul de curatare si spalare. Datorita suprafetei mari pe care o acopera, este greu de dat la o parte. Iar daca pentru curatarea ei sau o unor pete este folosita mai multa apa de cat este nevoie, atunci aceasta va capata un miros neplacut ce va persista in interiorul incaperii, iar petele de pe suprafata acesteia devin greu de indepartat din cauza traficului intens la care este supusa.

Firma de curatare si spalare mocheta Hello Clean stie exact de ce are nevoie mocheta de la birou sau din propria locuinta pentru a fi curata. Procesul de curatare oferit de firma Hello Clean este mecanizat si se realizeaza cu monodisc cu spuma uscata si aparat cu injectie-extractie si detergent activ. Pentru acest tip de curatare utilizam apa si detergent activ care reprezinta o arma puternica in eliminarea  microbilor, acarienilor, bacteriilor si a petelor din profunzimea mochetei.

Vom tine cont si de ceea ce se afla sub mocheta, si in functie de acest aspect, daca este gresie, ciment, pardoseala sau parchet, vom decide daca folosim pentru curatare, spuma uscata sau metoda injectie-extractie. Petele lasate de guma de mestecat sau guma care se afla pe suprafata mochetei vor fi indepartate utilizand un spray  pentru inghetarea gumei, iar petele de cafea, sucuri, mancare sunt indepartate utilizand un spray special.

Pentru un spatiu de lucru curat, dar si pentru o locuinta reimprospatata, contactati-ne. Echipa noastra este mereu pregatita pentru noi provocari si va sta la dispozitie pentru orice detalii solicitati!